Log in
A+ A A-

Ο Καρμέλο "βλέπει" Νικς

Ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του στους New York Knicks, τουλάχιστον μέχρι το 2015, βρίσκεται ο Καρμέλο Άντονυ, σύμφωνα με όσα προκύπτουν και από τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Φιλ Τζάκσον.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο Φιλ Τζάκσον επιβεβαίωσε ότι οι New York Knicks έχουν προτείνει στο μεγάλο τους αστέρι την μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και το 2015, προκειμένου να μπορεί να διαπραγματευθεί ως free-agent από του χρόνου και όχι από φέτος, όπως ισχύει την δεδομένη στιγμή.

Την ίδια ώρα, οι ομάδες που είχαν ακουστεί ως ενδιαφερόμενες για τον "Μέλο" (Σικάγο Μπουλς, Λ.Α. Λέικερς, Ντάλας Μάβερικς) φαίνεται πως θα δυσκολευτούν να προχωρήσουν, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Παράλληλα, ο Φιλ Τζάκσον διέψευσε ότι έχει ενημερώσει συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας πως θα συμπεριληφθούν σε "πακέτα" ανταλλαγών στις μεταγραφές.

"Εγώ αυτό που είπα στους παίκτες είναι να ακολουθήσουν το προπονητικό πρόγραμμα που πρέπει και να επιστρέψουν έτοιμοι τον Σεπτέμβριο, για να ξεκινήσουμε προπονήσεις.  Θέλουμε να είναι έτοιμοι να παίξουν τον Οκτώβριο.  Αυτό δεν θα γίνει αν ξεκινήσουν πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο", ήταν η απάντηση του Τζάκσον.