Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Συγκλονίζουν οι τραγικές προσωπικές ιστορίες με τους αγνοούμενους

Τέσσερις ημέρες μετά τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, η αγωνία των συγγενών των αγνοουμένων κορυφώνεται.

 

Οι προσωπικές ιστορίες των θυμάτων της τραγωδίας που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν.

Την ίδια ώρα, μέχρι χθες το βράδυ, σύμφωνα με την ενημέρωση των ιατροδικαστών, είχε ολοκληρωθεί η νεκροτομή σε 75 σορούς και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.

Παρότι οι ιατροδικαστές είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην ενημέρωση τους, καθώς η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, αφήνουν να εννοηθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους είναι απανθρακωμένοι, γεγονός που δυσχεραίνει τη διαδικασία λήψης DNA για να γίνει η ταυτοποίηση τους.

Παραμένουν αγνοούμενες οι 9χρονες δίδυμες - οι νέες δηλώσεις

Παραμένουν αγνοούμενες οι δίδυμες εννιάχρονες αδελφές Φιλιποππούλου, Σοφία και Βασιλική, με το θρίλερ να μην έχει τέλος. Παραμένει άγνωστο το τι έχει συμβεί. Τα δίδυμα κοριτσκάκια αναζητούν οι γονείς τους, οι συγγενείς τους και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Ουδείς γνωρίζε ιτι έχει συμβεί, καθώς ο πατέρας τους θεώρησε λίγες ημέρες νωρίτερα ότι τα είδε σε μια βάρκα από αυτές που διέσωσαν ανθρώπους από τη θάλασσα και τους έβγαζαν στην ακτή. Όμως δεν ήταν αυτές οι κόρες του.

Ο επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ είπε μεταξύ άλλων:

«Η ανάγκη των συγγενών που αγαπάνε και πονάνε είναι να είναι οι άνθρωποι τους κάπου, να κολυμπάνε ή να είναι κάπου αλλού. Εμείς δουλεύουμε θεσμικά εμείς είχαμε επαφές με το λιμενικό και μας είχαν πει από την αρχή ότι τα παιδιά δεν είχαν περάσει από την καταγραφή. Γιατί γινόταν καταγραφή. Δεν λέμε όμως τίποτα στους γονείς, περιμένοντας να δοθεί στους γονείς μια απάντηση ουσιαστική».

Στην ίδια εκπομπή ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης αναφέρθηκε στη μαρτυρία μιας γυναίκας:

«Είναι γεγονός ότι είναι συγκεχυμένη κατάσταση, εμείς θέλουμε να μην σκεφτόμαστε το κακό σενάριο. Υπάρχει μια τελευταία πληροφορία η οποία ήταν από μια κυρία που ήταν στη θάλασσα και η οποία είπε ότι με μια παρέα υπήρχαν και δυο δίδυμα κοριτσάκια. Το έχει αναφέρει σε μια συνέντευξη. Δεν υπάρχουν, όμως, άλλα στοιχεία που να βοηθούν στις έρευνες. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε, από στάσης ζωής θέλω να είμαι αισιόδοξος».

Άλλο ένα θρίλερ σε εξέλιξη: Αγνοείται 13χρονος - Τον είδε ο πατέρας του

Ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος αγνοείται από το απόγευμα της Δευτέρας. Βρισκόταν στο Μάτι με τον θείο του, τον παππού και τη γιαγιά του. Ο πατέρας του αγοριού υποστηρίζει ότι εντόπισε τον γιο του αλλά και τη γιαγιά σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο 13χρονος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του θείου του και κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο πατέρας εντόπισε τον γιο του σε φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Facebook από τον χρήστη Νίκο Καλογερίκο και ανέφερε ότι, σύμφωνα με μάρτυρες, ο 13χρονος Δημήτρης εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένει ένα αλιευτικό σκάφος.

Στο μήνυμα που είχε ανεβάσει ο Αναστάσιος Αλεξόπουλος στην ειδική σελίδα για τους αγνοούμενους είχε γράψει:

«Αναστάσιος Αλεξόπουλος

Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του αγνοούμενου γιού μου ετών 13.

Το όνομά του είναι Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος

Αγνοείται από εχθές (σ.σ. Δευτέρα 23 Ιουλίου) στις 18.00 από το Μάτι όπου έφυγε με τους παπούδες του με το αμάξι του Θείου του.

(Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή Καλεγιαννακου)

Σοκ: Το νεκρό βρέφος στο Μάτι ήταν παιδί πυροσβέστη που επιχειρούσε

Ακόμα μία ανθρώπινη τραγωδία έρχεται στο φως από τη φωτιά στην ανατολική Αττική. Το πρώτο θύμα ήταν ένα βρέφος έξι μηνών, το μωρό πυροσβέστη που πάλευε με τις φλόγες.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Σταθόπουλος στον ΑΝΤ1, το πρώτο θύμα της φονικής λαίλαπας ήταν το μωρό ενός εκ των Πυροσβεστών που επιχειρούσαν στο σημείο.

Συγχρόνως, η γυναίκα του δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο.

thetoc.gr