Log in
A+ A A-

Χίλια άτομα απεγκλωβίστηκαν από κέντρο που τραγουδούσε η Πάολα στην Αχαΐα λόγω κακοκαιρίας

Featured Χίλια άτομα απεγκλωβίστηκαν από κέντρο που τραγουδούσε η Πάολα στην Αχαΐα λόγω κακοκαιρίας

Στο Δρέπανο της Αχαΐας, περισσότερα από 1.000 άτομα εγκλωβίστηκαν σε κέντρο διασκέδασης- στο οποίο τραγουδούσε η Πάολα- όταν υπερχείλισε γειτονικός χείμαρρος, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που, σε συνεργασία με την «Ολυμπία οδό», έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

Η βροχόπτωση ήταν πολύ έντονη και διήρκησε περισσότερες από τρεις ώρες, δήλωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, στο ΑΠΕ. «Με τη βοήθεια μηχανημάτων άνοιξαν οι παράπλευρες μπάρες ανάμεσα στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και την παλαιά εθνική οδό κι έτσι μπορέσαμε να διώξουμε τα αυτοκίνητα», συμπλήρωσε.

Νέες σφοδρές βροχοπτώσεις

Στο μεταξύ, νέες ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες εκδηλώθηκαν λίγο μετά τις 8:15 το πρωί της Κυριακής σε πολλές περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, με δεκάδες πυροσβέστες και οχήματα, είναι σε επιφυλακή, όπως και η Πολιτική Προστασία.