Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Νεκρή φοιτήτρια από σφαίρες στις ταραχές της Βενεζουέλας

  • Written by 

Συνεχίζεται η ένταση και η βία στην Βενεζουέλα, καθώς οι ταραχές μεταξύ Κυβερνητικών δυνάμεων και διαδηλωτών, έχουν ήδη προκαλέσει τον θάνατο 5 ανθρώπων. Τελευταίο θύμα στην έκρηξη της βίας αποτελεί μία 22χρονη φοιτήτρια, η οποία μάλιστα πέρυσι είχε κερδίσει Διαγωνισμό Ομορφιάς.   Η Χένεσις Γκαρμόνα,

η οποία τραυματίστηκε βαριά από σφαίρα στην χθεσινή διαδήλωση, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να την διατηρήσουν στην ζωή.  Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στην πόλη Βαλένσια στα κεντρικά της Βενεζουέλας και αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα της πολιτικής κρίσης. Ο Κάρλος Ροσάλες εκπρόσωπος του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε η άτυχη κοπέλα, δήλωσε στα Μέσα Επικοινωνίας ότι «Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες, αλλά η πρόοδός της δεν ήταν ικανοποιητική. Απεβίωσε σήμερα στις 12.15». 

Οι διαδηλωτές που κατακλύζουν καθημερινά τους δρόμους της Βενεζουέλας, απαιτούν την παραίτηση του Μαδούρο από την ηγεσία της χώρας καθώς και πολιτικές μεταρυθμίσεις, την ώρα που η φτώχεια και η εγκληματικότητα σε όλη την περιφέρεια έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.