Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Φρίκη στην Συρία: Ισλαμιστές σταύρωσαν δημόσια αντιπάλους τους!

  • Written by 

Η φρίκη σε όλη της το μεγαλείο στο Ιράκ, καθώς οι εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα δεν χωρούν ούτε στο πλέον αρρωστημένο μυαλό. Η Ομάδα ισλαμιστών με την ονομασία Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ, δήλωσε σήμερα ότι σταύρωσε δημόσια δυο αιχμαλώτους της στην βορειοανατολική Συρία.

Συνολικά ισχυρίζονται ότι εκτέλεσαν 7 αιχμαλώτους οι οποίοι κατηγορούνταν ότι επιτέθηκαν με χειροβομβίδα σε μαχητές της οργάνωσης στις αρχές του μήνα στην πόλη Ράκα στην κοιλάδα του Ευφράτη. Την Ισλαμιστική αυτή οργάνωση έχει αποκηρύξει ακόμα και η Αλ Κάιντα, καθώς θεωρούνται ως ένα απ΄οτα πιο παράλογα και φανατικά στοιχεία του ισλαμικού φονταμενταλισμού. με ανακοίνωση τους στο twitter, τόνισαν ότι  "Πριν από δέκα ημέρες δεχθήκαμε επίθεση από άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή και πέταξαν μια χειροβομβίδα σε έναν μαχητή μας στην πλατεία Ναϊμ. Ένας πολίτης έχασε το πόδι του και ένα παιδί σκοτώθηκε. Οι μαχητές μας έστησαν παντού μπλόκα και τους συνέλαβαν".

Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που έχει έδρα στην Βρετανία, ανέβασε φωτογραφία με τους δυο αιχμαλώτους την ώρα που τους σταύρωναν στην ίδια πλατεία.