Log in
A+ A A-

Δείτε βίντεο: Η Αστυνομία πυροβολεί απαγωγέα εν ψυχρώ

Ένα σοκαριστικό βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομία του Daytona Beach στην Φλόριντα, μέσα από το οποίο καταγράφεται καρέ-καρέ η επέμβαση απελευθέρωσης μιας ομήρου σε ένα σπίτι, όπου ο δράστης πυροβολείται έξι φορές.

Η υπόθεση πήρε ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα, καθώς ο δράστης ήταν ο πρώην αθλητής του Football, Jermaine Green, ο οποίος εμφανιζόταν αποφασισμένος να κάνει κακό στην πρώην ερωμένη του, Katrina Johnson.  Όπως φαίνεται από την εικόνα, ο Green έχει βάλει το μαχαίρι στον λαιμό της Johnson, προσπαθώντας παράλληλα να προστατευθεί από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τελικά θα του επιτεθούν και θα τον πυροβολήσουν έξι φορές.

Ο Green θεωρείται ένα από τα χαμένα ταλέντα του Αμερικανικού Φουτμπολ, αφού οι εμφανίσεις του με το Washington State University καλλιεργούσαν προσδοκίες για μια πλούσια καριέρα.  Τελικά, αν και δεν επελέγη στα ντραφτ από κάποια ομάδα, βρήκε θέση το 2004 στο ρόστερ του New York Giants, με τους οποίους όμως δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Το βίντεο της επέμβασης καταγράφηκε από ενσωματωμένη κάμερα στην στολή ενός αστυνομικού και παραπέμπει σε σκηνές του Χόλυγουντ.

 

Media