Log in
A+ A A-

"Ο μακελάρης του Ντάλας θα σκότωνε κι άλλους"

Ακόμη περισσότερες επιθέσεις εναντίον Αστυνομικών σχεδίαζε ο μακελάρης του Ντάλας, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Αρχηγού της Αστυνομίας του Ντάλας, Ντέιβιντ Μπράουν.

Η σχετική αποκάλυψη έγινε κατά την διάρκεια της συνέντευξης του Μπράουν στην εκπομπή του CNN, "State of the Union" με τον Jake Tapper.

Σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο δράστης έγραψε σε τοίχο με το αίμα του δυο αρχικά γράμματα (RB), με την σημασία του μηνύματος να εξετάζεται από τις Αρχές.

Σε ό,τι αφορά στην απόφαση των Αρχών ουσιαστικά να τον... ανατινάξουν, παρότι είχε προηγηθεί δίωρη διαπραγμάτευση, ο Μπράουν ανέφερε πως διαπιστώθηκε ότι έλεγε διαρκώς ψέμματα και καλλιεργήθηκε η αίσθηση πως, ανά πάσα στιγμή, θα άνοιγε εκ νέου πυρ εναντίον αστυνομικών για να "πάρει μαζί του" όσο το δυνατόν περισσότερους, αφού σε αυτήν την περίπτωση, μοιραία, θα εξουδετερωνόταν από τα πυρά κάποιου άλλου ενστόλου.

Παράλληλα, ο Μπράουν υπερασπίστηκε τους αστυνομικούς, αναφέροντας πως "θέτουν τις ζωές τους σε κίνδυνο για ένα μισθό των 40.000 δολαρίων το χρόνο".