Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Ξανά χιόνι το Σάββατο

Στα "λευκά" θα ντυθεί η Νέα Υόρκη και το Σάββατο, καθώς από τις 11 το πρωί τίθεται σε ισχύ το σήμα έντονων καιρικών φαινομένων, που προβλέπει χιονόπτωση, η οποία θα γίνει πιο αισθητή σε τμήμα του New Jersey, του Connecticut και του Long Island.

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις των μετεωρολόγων, το ύψος του χιονιού που θα πέσει στην πόλη της Νέας Υόρκης κυμαίνεται από 2 μέχρι τέσσερις ίντσες, σε ορισμένες άλλες περιοχές όμως - όπως το Long Island - δεν αποκλείεται να είναι μέχρι και 8 ίντσες.

Έτσι, έστω κι αν δεν προβλέπεται η ένταση της χιονοθύελλας της Πέμπτης, η χιονόπτωση του Σαββάτου αναμένεται να δυσκολέψει την ζωή των κατοίκων της μεγαλούπολης, αφού θα χρειαστεί εκ νέου καθαρισμός σε σημεία και δρόμους - κλειδιά στους οποίους είχε ήδη γίνει επέμβαση από τα συνεργεία του Δήμου.

Παράλληλα, οι μετεωρολόγοι εκφράζουν τον προβληματισμό τους και αναμένουν να δουν το φαινόμενο σε εξέλιξη, αφού τις τελευταίες ώρες η πρόγνωση έγινε δυσμενέστερη σε σχέση με αυτό που αρχικά είχε ανακοινωθεί.