Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ: Ο Μάτζικ Τζόνσον ενδιαφέρεται να αγοράσει τους Κλίπερς

  • Written by 

O σάλος που έχει ξεσπάσει από τις ρατσιστικές δηλώσεις του Ντόναλντ Στέρλινγκ προκάλεσαν την οργή του Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος περνά στην αντεπίθεση και δηλώνει έτοιμος να αγοράσει τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάτζικ Τζόνσον και ένας πολύ ισχυρός όμιλος δισεκατομμυριούχων επενδυτών έχουν σκοπό εδώ και καιρό να εμπλακούν με μια ομάδα της Νότιας Καλιφόρνιας και οι δηλώσεις του Στέρλιγνκ ουσιαστικά ανοίγουν διάπλατα την πόρτα για να ξεκινήσουν κάποιες συζητήσεις.

Ο Τζόνσον έχει σίγουρα με το μέρος του την κοινή γνώμη, η οποία είναι αηδιασμένη από τις δηλώσεις του Στέρλινγκ, ενώ αναμφίβολα θα έχει με το μέρος του και την πλειοψηφία των ιδιοκτητών των ομάδων του ΝΒΑ, αλλά και τον κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ.

Ο Στέρλιγνκ λογικά δεν θα παρακολουθήσει από κοντά κάποιο παιχνίδι των Κλίπερς, ενώ εάν παραμείνει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, τότε ενδέχεται αυτή να διαλυθεί. Ήδη ο Ντοκ Ρίβερς δήλωσε έτοιμος να περάσει την πόρτα της εξόδου, ενώ όλοι οι παίκτες των Κλίπερς δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν το ίδιο.

Πάντως χθες το βράδυ ο Ματζικ διέψευδε ότι ενδιαφερεται για να αγοράσει την ομάδα