Log in
A+ A A-

Ποια Ελληνίδα αθλήτρια θα τρέξει στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης; (video)

Μια ελληνοαμερικανίδα αθλήτρια θα λάβει μέρος στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο λόγος για την, γνωστή στην ομογένεια, Πένυ Κουκλάκη Χωμενίδη, η οποία θα τρέξει στους δρόμους του "Μεγάλου Μήλου" για φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του Hellenic Relief Foundation και την γνωστοποίηση του έργου του ιδρύματος και των κοινωνικών αναγκών στην Ελλάδα.

"Ερεύνησα και βρήκα το Hellenic Rellief Foundation. Είναι ο ενδεδειγμένος οργανισμός. Χωρίς εξάρτηση από άλλες οργανώσεις, πολιτικές ή θρησκευτικές, μια ομάδα ομογενών που ενδιαφέρονται και φροντίζουν για τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης αγορασμένα στην Ελλάδα με χρήματα που συγκεντρώνονται από δωρεές στις Ηνωμένες Πολιτείες." δήλωσε η ομογενής αθλήτρια.

Η συμμετοχή της Πένυς Κουκλάκη - Χωμενίδη στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης έχει ξεχωριστή συναισθηματική αξία για τους Έλληνες των ΗΠΑ, οι οποίοι, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, εκφράζουν με κάθε τρόπο την συμπαράστασή τους στο πρόσωπό της.
Δείτε βίντεο με δηλώσεις της ελληνοαμερικανίδας Μαραθωνοδρόμου.

Media