Log in
A+ A A-

Επιμένει ο Κατσιματίδης για την Daily News

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την εξαγορά της εφημερίδας "New York Daily News" δήλωσε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, Τζον Κατσιματίδης, ο οποίος θα έχει έναν βασικό αντίπαλο λιγότερο, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από πλευράς της Cablevision.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα AM New York, ο κ. Κατσιματίδης εξέφρασε για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον του για την Daily News, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια ιστορική εφημερίδα της Νέας Υόρκης, η οποία και θα πρέπει να επιβιώσει, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι τελικά ο νέος ιδιοκτήτης της.

Παράλληλα, δήλωσε άγνοια σχετικά με τις πληροφορίες για υποχώρηση της Cablevision σχετικά με την αγορά της.

Καταλήγοντας, ο κ. Κατσιματίδης προανήγγειλε ότι θα επανέλθει την επόμενη εβδομάδα με νέα προσφορά, δηλώνοντας ότι ο ίδιος και το επιτελείο του δουλεύουν νυχθημερόν προκειμένου να συντάξουν την κατάλληλη προσφορά που θα επιφέρει το πολυπόθητο deal.

Για την "Daily News", η οποία σήμερα μπαίνει "μέσα" περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, ενδιαφέρονται επίσης ένας εκδότης από την Ουάσιγκτον και ένας άγνωστος επενδυτής που εκπροσωπείται από γραφείο Real Estate.