Log in
A+ A A-

Ο σύζυγος της Περουβιανής απαντά και επιτίθεται στον ιερέα - Τι δήλωσε στον Εθνικό Κήρυκα

Σημαντικές αποκαλύψεις για την σχέση της εν διαστάσει συζύγου του, Έθελ, με τον π. Γεώργιο Πασσιά έδωσε σε συνέντευξή του στον Εθνικό Κήρυκα ο Ελληνοαμερικανός Τομ Μπουζάλας, ο οποίος κάλυψε απόλυτα την 45χρονη Περουβιανή και επιτέθηκε στον ιερέα.

Ειδικότερα, ο κ. Μπουζάλας  ξεκαθάρισε ότι δεν θεωρεί "απιστία" την σεξουαλική σχέση της 45χρονης με τον π. Γεώργιο, καθώς ο ίδιος και η σύζυγός του βρίσκονται σε διάσταση εδώ και 17 χρόνια.  Παρόλα αυτά όμως ξεκαθάρισε ότι διατηρούσαν φιλική σχέση η οποία μάλιστα ενοχλούσε τον ιερέα, στον οποίο επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς.

"Δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας δειλός, ο οποίος μάλλον έχει πει ψέμματα στην γυναίκα και τα παιδιά του αναφορικά με την σύζυγό μου, παρουσιάζοντάς την ως μια γυναίκα που τον κυνηγούσε.", υποστήριξε για να αναφέρει σε άλλο σημείο: "Γνωρίζει κανείς ότι ο Πασσιάς έχει σοβαρό πρόβλημα παραφυλίας (σ.σ. ανώμαλης σεξουαλικής συμπεριφοράς), το οποίο είναι σοβαρότερο από ένα κέικ ή το φετίχ των ποδιών;", αναφέρει ο Ελληνοαμερικανός, ο οποίος κατηγόρησε τον π. Γεώργιο ότι εκμεταλεύτηκε την σύζυγό του με διάφορους τρόπους.

"Ήταν ο Πασσιάς ο οποίος ήθελε η σύζυγός μου να αναλάβει την Διεύθυνση του Ημερήσιου Σχολείου, προκειμένου να έχει αφορμή να εργάζεται δίπλα της, όντας αυτός ο επικεφαλής.  Ήταν ο π. Γεώργιος που την ήθελε να μπει στο κοινοτικό συμβούλιο.  Ήταν ο π. Γεώργιος που την ήθελε να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφανή θέση στην εκκλησία ούτως ώστε να κάνει τα δικά του.  Ο π. Γεώργιος δεν έκανε απλώς πλύση εγκεφάλου στην γυναίκα μου.  Εκμαύλισε το μυαλό της και μέσα στην ευγένεια και την αθωότητά της, τον πίστεψε.  Έκανε τα πάντα για αυτόν, τις συναντήσεις, το πρόγραμμά του, τα οικονομικά του", τόνισε, έχοντας παραδεχθεί ότι απέστειλε σχετικό "επίμαχο" υλικό στην Αρχιεπισκοπή, ενώ ανέφερε ότι τα περιβόητα βίντεο είχαν περιέλθει εις γνώσιν του.

"Την έδερνε και την ζήλευε"

Σύμφωνα με τον κ. Μπουζάλα, ο π. Γεώργιος παρουσίασε εμμονή απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία οδήγησε σε συμπεριφορές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν επικίνδυνες.  Αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι την "κακομεταχειριζόταν και της προκαλούσε μώλωπες", όταν βρισκόταν έξω από το σπίτι της μέχρι αργά το βράδυ, αναμένοντάς την επιστρέψει και ότι έφτασε σε σημείο να πληρώσει αεροπορικό εισιτήριο από την Φλόριδα προκειμένου να επιστρέψει αυθημερόν, μόνο και μόνο για να την δει.

Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι είχε περάσει στην άλλη πλευρά, αυτήν του "ζηλιάρη συντρόφου", που έφτασε σε σημείο να ενοχλείται σφόδρα ακόμη κι από την "φιλική" σχέση που διατηρούσε ο ίδιος μαζί της.

"Αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον Ιούνιο.  Η Έθελ φρόντισε για μένα και μερίμνησε για να έχω τους καλύτερους γιατρούς.  Ο π. Γεώργιος ήταν τρελός από ζήλεια επειδή η σύζυγός μου έκλινε προς εμένα".

Παράλληλα, ο κ. Μπουζάλας, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, δήλωσε ότι ο π. Γεώργιος παρουσίαζε την δική του σύζυγο ως "τέρας" που την "φοβούνται τα παιδιά τους".

"Τα χρήματα είναι δικά μου"

Σε άλλο σημείο, ο Τομ Μπουζάλας επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της Περουβιανής στην Αρχιεπισκοπή για το ποσό που κατηγορήθηκε ότι υπεξαίρεσε (τελικά 40.000 δολάρια) τονίζοντας ότι πρόκειται για ταμειακή διευκόλυνση που είχε κάνει στον Άγιο Σπυρίδωνα, με τον όρο να εξοφληθεί στο τέλος της θητείας της Έθελ Μπουζάλας, η οποία ήρθε πρόσφατα, μετά την αποκάλυψη του σεξουαλικού σκανδάλου.

Τέλος, αναφορικά με το κατά πόσον όλα αυτά που συνέβησαν στο... "σπίτι του" έπληξαν την πίστη του προς την Ορθοδοξία, ο Μπουζάλας ξεκαθάρισε στον δημοσιογράφο Θ. Καλμούκο ότι δεν ταυτίζει την ιεροσύνη με την συμπεριφορά του Πασσιά, ενώ ευχαρίστησε τον Θεό που γνώρισε την Έθελ.

"Ευχαριστώ τον Θεό που μου επέτρεψε να γνωρίσω ένα όμορφο Περουβιανό κορίτσι που ονομάζεται Έθελ και να την παντρευτώ έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.  Επιτρέψτε μου να γίνω ξεκάθαρος, η Έθελ είναι και θα είναι πάντοτε η καλύτερη φίλη για μένα", καταληγει ο Ελληνοαμερικανός ιδιοκτήτης γραφείου Real Estate.

*Δηλώσεις και πληροφορίες από "Εθνικό Κήρυκα" Νέας Υόρκης