Log in
A+ A A-

Αστόρια: Ποια είναι η αντίπαλος του Κώστα Κωνσταντινίδη (Video)

Μια πρώην αθλήτρια κολύμβησης και ακτιβίστρια από την Αστόρια θα αντιπαρατεθεί εκλογικά με τον ομογενή Δημοτικό Σύμβουλο, Κώστα Κωνσταντινίδη, στις προσεχείς εκλογές.

Ο λόγος για την Κάθλιν Σπρίνγκερ, η οποία διατηρούσε παλαιότερα γραφείο Real Estate στην Steinway Street και εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων.

Ως παλαιά κάτοικος της Αστόρια και επί χρόνια κολυμβήτρια, η Σπρίνγκερ άρχισε να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στα κοινά, συντονίζοντας την προσπάθεια επαναφοράς της πισίνας καταδύσεων στο Astoria Park.  Η ίδια τονίζει πως υπάρχει συναισθηματική αλλά και ουσιαστική σχέση με την εν λόγω πισίνα, η οποία ήταν ολυμπιακών προδιαγραφών.

Όπως αναφέρεται σε τοπικά δημοσιεύματα, η Σπρίνγκερ αποφάσισε να κατέβει όταν είδε πως ούτε ο Δήμαρχος αλλά ούτε και ο Δημοτικός Σύμβουλος ανταποκρίθηκαν στα αιτήματά της για συνάντηση.

Μάλιστα, δηλώνει ότι θα είναι ανοικτή στο κοινό, τονίζοντας ότι θα βάλει το προσωπικό της κινητό τηλέφωνο στο φυλλάδιο που θα διανείμει, για να έχει πρόσβαση σε αυτήν ο κάθε δημότης.

Δείτε τι είχε δηλώσει στο New Greek TV σε μια από τις κοινοτικές συναντήσεις για το θέμα της ανάπλασης του Astoria Park.