Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Εκχιονιστικό εισβάλει σε καφετέρια ομογενή - Τέσσερις τραυματίες

Τέσσερις τραυματισμούς και σοβαρές ζημιές προκάλεσε η εισβολή ενός "τρελού" εκχιονιστικού μηχανήματος σε καφετέρια ιδιοκτησίας ενός ελληνοαμερικανού, στην περιοχή του Forrest Hills.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα συνέβησαν την Πέμπτη το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.  Όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο (σ.σ. στο τέλος της σελίδας), οι πελάτες κάθονται αμέριμνοι στα τραπέζια.  Ξαφνικά, το σκηνικό θυμίζει... έκρηξη βόμβας!!  Η τζαμαρία σπάει και οι παρεβρισκόμενοι κυριολεκτικά... εκσφενδονίζονται!  Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για ένα εκχιονιστικό του Δήμου Νέας Υόρκης, το οποίο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα σχεδόν να... εισβάλει στο κατάστημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του εκχιονιστικού όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε να κινείται με ανάλογη ταχύτητα στον δρόμο, για να ακινητοποιηθεί λίγο αργότερα από την Αστυνομία και τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η εισβολή του εκχιονιστικού κόστισε τον τραυματισμό τεσσάρων πελατών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ και οι υπόλοιποι έτρεχαν σε κατάσταση πανικού για να σωθούν.  

Η ιδιοκτησία του Exo Cafe διατήρησε την ψυχραιμία της, ξεκίνησε από την επόμενη ημέρα την αποκατάσταση των ζημιών και, τελικώς, κατάφερε να λειτουργήσει την επιχείρηση ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς ανυπέρβλητα προβλήματα.  Την ίδια στιγμή, πληροφορίες θέλουν τον Δήμο Νέας Υόρκης να επιβάλει πειθαρχικές κυρώσεις στον "τρελό" οδηγό.

Δείτε βίντεο κλειστού κυκλώματος από το Queens Courier.

 

Media