Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Tελευταία αγωνιστική στο Λονγκ Αιλαντ Λιγκ

  • Written by 

Oλοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία η κανονική διάρκεια στα πρωταθλήματα του Λονγκ Αιλαντ Λιγκ, καθώς το ενδιαφέρον κορυφώνεται για τις ομάδες που θα καταφέρουν να μπουν στην διαδικασία των πλεη οφ, ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο του υπερπρωταθλητη. Η φετινή συμμετοχή της ΕΠΟ Αμερικής με τις ομάδες της, αποτέλεσε μία σημαντική προσθήκη στο αναβαθμισμένο πρωτάθλημα και όπως συμφωνούν οι παράγοντες του νεουορκέζικου ποδοσφαίρου, η συμφωνία μεταξύ των Ομοσπονδιών έδωσε νέα ώθηση στο Long Island League.

Τα πάντα παραμένουν ανοιχτά όσον αφορά τα πλεη οφ, και τα παιχνίδια αναμένεται να είναι πραγματικά ντέρμπυ. Η Διοίκηση της ΕΠΟ Αμερικής αλλά και του Λονγκ Αιλαντ Λιγκ εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νισύριο Γιάννη Κωνσταντινίδη, ο οποίος είναι ο χορηγός Επικοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια, και μέσω της δικής του υποστήριξης στο University Orthopedics, το ομογενειακό πρωτάθλημα διαφημίζεται και προωθείται η σημασία των ελληνικών ομάδων στα πρωταθλήματα της Νέας Υόρκης. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης επί σειρά ετών προσφέρει τεράστιο έργο στο ποδοσφαιρο και στο όραμα οι ΕΛληνες να απολαμβανουν τον αθλητισμό.

Β κατηγορία

6:00 μμ NY Serbia vs NY Olympiacos Van Buren High School Field #1

Ξεχωρίζει το σούπερ νέρμπυ της αγωνιστικής καθώς οι ερυθρόλευκοι διακαώς επιθυμούν την νίκη για να προκριθούν στα πλέη οφ. Οι Σέρβοι έχουν ήδη προκριθεί στα πλεη οφ, οπότε η μόνη θέση που μένει σε εκκρεμότητα είναι η δέυτερη και θα κριθεί μεταξύ Ολυμπιακού και North bellport, ώστε να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός εκ΄των δύο. Οι Σερβοι πάντως στην παρθενική τους χρονιά στο Λιγκ, πήραν ως πρώτοι την μεγάλη άνοδο.

7:00 μμ College Point Flames vs North Bellport College Point Field #1

Στα πλέη όφ οι αγώνες θα είναι NY Serbia vs NY West Indies United και MLMIF - NY Towers εναντίον Ολυμπιακού ή North Bellport

2η Κατηγορία βαθμολογία

Ανατολή

NY Serbia 33
NY Olympiacos 29
North Bellport 28
Deer Park 23
Port Jefferson 20
Farmingville Portuguese 7
Δύση

MLMIF - NY Towers 35
NY West Indies United 32
College Point Flames 22
Queens Liberty United 17
Floral Park 12
Real Caribe 6

LISFL 2013-2014
Η επόμενη αγωνιστική

OFI Crete New York vs Rockville Centre Bandits

Oι Κρητικοί μετά από μία εξαιρετική χρονιά διεκδικούν την είσοδο στα πλεη οφ, και οι πάικτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την νίκη, που αποτελεί μονόδρομο. Την ίδια στιγμή θα περιμένουν στραβοπάτημα των Πορτογάλων στον αγώνα με τον Παναθηναικό.

11:00 πμ Lindenhurst vs Leros στο Just Kids Learning Center Field #1

Η Λέρος πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία στον δέυτερο γύρο και πλέον στις λεπτομέρειες χάνει την είσοδο στα πλεη οφ. Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν ότι η πορεία στα τελευταία παιχνίδια αποτελεί παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά.
4:00 μμ Panatha USA vs South Jamaica Portuguese Van Buren High School Field #1
Η Panatha USA έχει την δυνατότητα με νίκη στο γήπεδο της απέναντι στην δυνατή ομάδα των Πορτογάλων να μπει στα πλεη οφ, με νίκη, σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες θα ματώσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οποιος χάσει από τους δύο κυριολεκτικά χάνεται.

Τα πλέη οφ: Την Κυριακή 18 Μαϊου θα διεξαχθούν οι αγλωνες για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του υπερπρωταθλητη στη 2η κατηγορία του Λονγκ Αιλαντ Λιγκ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο 1ος της κανονικής διαρκειας στον Β όμιλο θα παίξει με τον 2ο του Α Ομίλου και η ομάδα που έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής, το East Hampton FC θα αγωνιστεί εναντίον του 2ου του Β Ομίλου.

3η κατηγορία Ανατολή
Η Βαθμολογία:
East Hampton FC 36
Panatha USA 16
Lindenhurst 15
Rockville Centre Bandits 14
Λέρος 12

3η κατηγορία Δύση
Floral Park 2 27
South Jamaica Portuguese 24
ΟΦΗ Κρήτες ΝΥ 21
ΚωςΝίσυρος 6
Central Islip Los Galacticos 3

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι Χορηγός Δημοσίων Σχέσεων είναι το University Orthopedics στο 23-18 31 δρόμους, suite 210 στην Αστόρια με τηλέφωνο 718 7771885 και στο 155 της 5ης Λεωφόρου στο Μανχάτταν.