Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Mε ελληνικές συμμετοχές οι τελικοί στο Λονγκ Άιλαντ Λιγκ

  • Written by 

Oλοκληρώνεται το πρωτάθλημα του Λονγκ Αιλαντ Λιγκ με συναρπαστικούς τελικούς σε Β και Γ κατηγορία αυτό το τριήμερο. Το πρωτάθλημα με την προσθήκη των ομάδων της ΕΠΟ Αμερικής φέτος απέκτησε ακόμα περισσότερη δυναμική και ήταν συναρπαστικό μέχρι της τελευταίας αγωνιστικής. Πλέον θα μάθουμε τους υπερ πρωταθλητές στους δύο μεγάλους τελικούς.

Απόψε, Παρασκευή, το βράδυ διεξάγεται ο τελικός της 3ης κατηγορίας μεταξύ της εκπληκτικής ομάδας του East Hampton που φέτος έκανε το απόλυτο ρεκόρ νικών, απέναντι στην εξαιρετική ομάδα της Panatha USA που στην πρώτη χρονιά με αυτήν την ονομασία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Το East Hamptons κέρδισε με 2-0 την ομάδα των Πορτογάλων της South Jamaica στον ημιτελικό ενώ οι πράσινοι κέρδισαν στα πέναλτυ το Φλοραλ παρκ και προκρίθηκαν στον τελικό. O μεγάλος τελικός ξεκινάει στις 8 το βράδυ της Παρασκευής στο Diamond in the Pines field. Το γήπεδο αυτό βρίσκεται στην έξοδο 63 του LIE. Oι οδηγίες για να βρεθεί κάποιος εκεί από το Κουήνς είναι οι εξής:
Heading East: L.I.E. to Exit 63- North Ocean Ave (CR 83). Turn left at the light onto North Ocean Ave. Take N. Ocean Ave. to route 112. Make a left on Rte 112. Go 1/4 mile on Route 112. The entrance to Diamond in the Pines is on the right side of the road. 

Στην 2η κατηγορία, ο Ολυμπιακός πέτυχε πρόκριση επί των MLMIF - NY Towers με 1-0 και προκρίθηκε στον μεγαλο τελικό εκεί όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τους NY West Indies United που έκαναν την έκπληξη και απέκλεισαν την ομάδα των Σέρβων στα πέναλτυ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Βεραζάνο, την Κυριακή στις 4 το απόγευμα, σε έναν αγώνα που αναμένεται να είναι συναρπαστικός.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι Χορηγός Δημοσίων Σχέσεων είναι το University Orthopedics στο 23-18 31 δρόμους, suite 210 στην Αστόρια με τηλέφωνο 718 7771885 και στο 155 της 5ης Λεωφόρου στο Μανχάτταν. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Χορηγός επικοινωνίας είναι το NewGreektv.com