Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Βίσση - Καλομοίρα - Μαρούλης - Δουκάκη - Γκέινορ συμπράττουν με το "Λουκούμι"!

Την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στο Μανχάτταν η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση των παιδικών εκδόσεων "Loukoumi and Friends", το οποίο θα περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή γνωστών ονομάτων του τραγουδιού και του θεάτρου.

Άννα Βίσση, Κωνσταντίνος Μαρούλης και Καλομοίρα Σαράντη θα συναντήσουν την Gloria Gaynor και την Ολυμπία Δουκάκη, προσφέροντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν μια πολύ όμορφη βραδιά, που διοργανώνει ο Οργανισμός "Loukoumi - Make a Difference", του ομογενούς συγγραφέα Nick Katsoris.

Κύριος στόχος της βραδιάς είναι η παρουσίαση του νέου καρτούν της σειράς, με τίτλο "Loukoumi and the Schoolyard Bully", σε μια ιστορία που περνάει τα δικά της χρήσιμα μηνύματα για το φαινόμενο του bullying, που έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια μάστιγα με τραγικά, πολλές φορές, αποτελέσματα. Νία Βαρντάλος και Μόργκαν Φρήμαν θα δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες της Ιστορίας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, μέσω της οποίας ένα από τα παρευρισκόμενα παιδιά θα μπορέσει να ζήσει την "ημέρα των ονείρων του" ("Dream Day"). Πρόκειται για μια κοινωνική προσφορά της σειράς εκδόσεων "Loukoumi and Friends", μέσω της οποίας το τυχερό παιδί θα έχει την δυνατότητα να περάσει μια ημέρα κοντά στο επάγγελμα που ενδιαφέρεται να εξασκήσει όταν ενηλικιωθεί.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στις 6 και τις 8 το βράδυ, στο Manhattan Scholastic Theatre (557 Broadway)