Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Ο Βασίλης Σπανούλης για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Πινέιρος

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, για την εκτός έδρας νίκη επί της Πινέιρος, με 81-70, στον πρώτο τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

 

Εμφανώς ευχαριστημένος από την συνολική εμφάνιση του Ολυμπιακού, ο Kill-Bill στάθηκε στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας του, παρά το γεγονός ότι ήταν από τα ελάχιστα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκαν όλοι μαζί.

"Ήμασταν ακόμα επηρεασμένοι από το ταξίδι. Ήταν πολλές ώρες. Δεν ξέραμε τόσα πολλά για την Πινιέιρος. Την επόμενη φορά θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια ειδικά σημεία και χαρακτηριστικά της ομάδας και των παικτών. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη.  Παίζουμε ξανά την Κυριακή και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Ξέρετε είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας και δεν έχουμε προπονηθεί όλη η ομάδα μαζί. Έχουμε μόνο μερικές προπονήσεις. Θα γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά", ανέφερε ο αρχηγός του Ολυμπιακού

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πήρε τους μισούς, σχεδόν, πόντους από το "ζωγραφιστό", ο Σπανούλης έκανε λόγο για σύστημα το οποίο αντικατοπτρίζει την φιλοοσφία της ομάδας:

"Αυτή είναι η φιλοσοφία. Καλή κίνηση της μπάλας για να βρεθεί ο ελεύθερος παίκτης. Τις περισσότερες φορές τα λέι απ έρχονται από καλή κίνηση της μπάλας και αυτό είναι καλό για την ομάδα μου".

Στο γήπεδο βρέθηκαν και οπαδοί του Ολυμπιακού, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους παίκτες των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Media