Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Αθήνα: Η φιλανθρωπική εκδήλωση της χρονιάς

  • Written by 

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία από την Λέσχη Lion «Φλοίσβος-Ερατώ», με σκοπό την ενίσχυση του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα της Πριγκιπίσσης Αικατερίνης της Σερβίας και το ταμείο αλληλοβοήθειας Ελλήνων Ηθοποιών.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου της Λέσχης L. Μιχάλη Φράγκου και της Ιδρύτριας της Λέσχης L.Ρόης Αποστολίδου - Κωνσταντά.

Στην εκδήλωση παρουσίαστηκαν κοστούμια, βραδυνά φορέματα και νυφικά υψηλής ραπτικής από την χειμερινή κολεξιόν του οίκου μόδας Νίκος-Τάκης, ενώ την λαμπερή βραδιά έκλεισε η Ευγενία Μανωλίδου η οποία αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της «Λέσχης Lion Φλοίσβος Ερατώ» και προσωπικά της κ. Αποστολίδου- Κωσταντά.

xern

Λαμπερά μοντέλα, ηθοποιοί και παρουσιαστές περπάτησαν στην πασαρέλα με ρούχα υψηλής ραπτικής από τον οίκο μόδας ΝΙΚΟ ΤΑΚΗ, ενώ το πρόσωπο έκπληξη της βραδιάς η Ευγενία Μανωλίδου έκλεισε την βραδιά με ένα υπέροχο φόρεμα του brand Celebrity Skin του δημιουργού Δημήτρη Στρέπκου.

pap2n

Η φιλανθρωπική εκδήλωση «ΤΣΑΙ ΜΟΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ» πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά με ιδιαίτερη επιτυχία και πλήθος επωνύμων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο να δίνουν το παρών.

Την διοργάνωση και καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος μαζί με τον γνωστό – επίσης Πατρινό – Γιώργο Ντάβλα, την Άννα Μαρία Ρογδάκη και την Diamond Events.