Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Στον Κορυδαλλό ο Χρήστος Παππάς

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή την Πέμπτη.

 

Στην ίδια πτέρυγα κρατούνται ο Γ.Γ. της Οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και ο Βουλευτής, Γιάννης Λαγός, οι οποίοι επίσης έχουν προφυλακιστεί.

Ο Χρήστος Παππάς απολογήθηκε την Πέμπτη για έξι ολόκληρες ώρες, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία εγκληματική δομή και λειτουργία στην Χρυσή Αυγή, παρόλα αυτά όμως δεν κατόρθωσε να πείσει τις Ανακριτικέςε και Εισαγγελικές Αρχές.

«Δεν υπάρχει στο πολιτικό κόμμα μας εγκληματική δράση σε διάρκεια και δομή. Δεν είχαμε παράνομους στόχους, σκοπούς και δράση. Αν κάποιο άτομο μεμονωμένα διαπράξει αξιόποινη πράξη, αν συνέβαινε αυτό. Δεν είναι δυνατό να επιβαρύνει το κόμμα μας» φέρεται να είπε κατά την απολογία του.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως η ΧΑ ήταν κοντά στους έλληνες πολίτες που δεν είχαν να φάνε λέγοντας πως οργάνωναν διανομή τροφίμων ενώ υποστήριξε ότι έδιναν τρόφιμα και σε νόμιμους αλλοδαπούς.

Media