Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Νεκρή η 21χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί - Εισαγγελέας: "Θανατική ποινή στους δράστες"

Έκλεισε, με τραγικό τρόπο, η τριετής αναζήτηση μιας νεαρής φοιτήτριας νοσηλευτικής από το Τενεσσί, καθώς βρέθηκαν οστά που ταυτοποιήθηκαν με το γενετικό της υλικό.

Ο λόγος για την Χόλυ Μπόμπο, η οποία είχε εξαφανιστεί από τον Απρίλιο του 2011, όταν εθεάθη για τελευταία φορά από τον αδερφό της στην μικρή πόλη Ντάρντεν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η αρχή της λύσης του μυστηρίου έγινε την Κυριακή, όταν κυνηγοί εντόπισαν ένα κρανίο στην δασική περιοχή του Ντεκατούρ Κάουντυ στο Τενεσσί.  Όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, επρόκειτο για υπολείμματα της σωρού της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία είχε δολοφονηθεί και αναζητείτο μάταια από οικογένεια, φίλους και εθελοντές.

Πάντως, οι Αρχές είχαν καταλήξει στην εκδοχή δολοφονίας της Χόλυ Μπόμπο εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας μάλιστα προχωρήσει στην σύλληψη δυο νεαρών ανδρών (Ζάκαρυ Άνταμς και Τζέησον Ουέην Ότρυ), οι οποίοι αρνούνται την ενοχή τους.

"Είμαι έτοιμος και αποφασισμένος για να επιβληθεί θανατική ποινή στους ενόχους.  Όσοι έπαιξαν ρόλο σε αυτήν την υπόθεση και διατάρραξαν την ειρήνη στο Τενεσσί θα υποστούν τις συνέπειες", δήλωσε ο Εισαγγελέας, Ματ Στόου.