Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Προειδοποίηση για νέα XIOΝΟΘΥΕΛΛΑ και πολικές θερμοκρασίες στη Νέα Υόρκη

  • Written by 

Σε κατάσταση επιφυλακής μπαίνουν από απόψε οι Αρχές της Νέας Υόρκης, καθώς αναμένουμε μία ακόμα επίθεση του χιονιά, με τις πολικές θερμοκρασίες και πάλι να κάνουν την εμφανισή τους.

Ειδικότερα, η Μετεωρολογική Υπηρεσία κρούει το καμπανάκι του κινδύνου, καθώς αύριο Τρίτη, οι θερμοκρασίες θα φτάσουν μέχρι τους 9 βαθμούς Φάρεναιτ και από τις 12 το μεσημέρι και μετά θα ξεκινήσει η χιονοθύελλα. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για χιόνι που θα κυμανθεί στην πόλη της Νέας Υόρκης από 3 έως 6 ίντσες, κάτι το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Σε άλλες περιοχές το χιόνι μπορεί να ξεπεράσει και τις 8 ιντσες.  

Η χιονόπτωση υπάρχει περίπτωση να συνεχισθεί καθ'όλη τη διάρκεια της Τρίτης μέχρι και το πρωί της Τετάρτης. Ηδη τα οχήματα του Sanitation department βρίσκονται σε ετοιμότητα, μεγάλος αριθμός σάκων με αλάτι έχει ήδη διατεθεί στους υπαλλήλους και γίνονται εκκλήσεις στους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω του χιονιού, του πάγου και των τρομερά χαμηλών θερμοκρασιών.

Οι άνεμοι θα ξεπεράσουν τα 25 μίλια την ώρα, ενώ οι περιοχές οι οποίες θα βιώσουν περισσότερο την κακοκαιρία είναι τα 5 διαμερίσματα της Νέας Υόρκης, η βορειοανατολική πλευρά του Νιου Τζέρσει, το νότιο μέρος του Γουεστσεστερ Κάουντυ, το Λονγκ Άιλαντ και περιοχές του Κοννέκτικατ.