Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

55 χρόνια φυλακή για μεθυσμένη σύμβουλο απεξάρτησης

  • Written by 

Μία απίστευτη ιστορία ξετυλίχθηκε πριν μερικούς μήνες στο Λος Άντζελες, με μια μεθυσμένη γυναίκα να τραυματίζει με το αυτοκίνητο της έναν άνδρα ο οποίος εκτοξεύτηκε στο παρμπριζ του αυτοκινήτου της!
Η Σέρυ Λιν Γουίλκινς καταδικάστηκε χθες σε 55 χρόνια φυλάκισης για δολοφονία εκ προμελέτης, αφού οδηγούσε ενώ τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα της ήταν διπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο και επιχείρησε να φύγει από τον τόπο του δυστυχήματος.

Η 53χρονη γυναίκα σε κατάσταση μέθης αφού τραυμάτισε τον 33χρονο άνδρα, συνέχισε να οδηγεί με αυτόν να βρίσκεται στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της για περίπου 3,5 χιλιόμετρα και ενώ προσπάθησε με ελιγμούς να τον πετάξει από το όχημα της, αυτός υπέκυψε στα τραύματά του. Τραγική ειρωνία είναι πως η μεθυσμένη οδηγός εργάζεται ως σύμβουλος απεξάρτησης από ουσίες. Κάτι που εξόργισε ακόμη περισσότερο τους δικαστές οι οποίοι έκαναν λόγο για κτηνώδη δολοφονία.Η 53χρονη ήταν εθισμένη σε ναρκωτικά και αλκοόλ στο παρελθόν και είχε καταφέρει να απεξαρτηθεί. Αργότερα θέλησε να προσφέρει την στήριξη σε εξαρτημένους. Στην κατάθεσή της ανέφερε πως δεν είδε ποτέ το θύμα να κατευθύνεται προς το αμάξι της και πως «έμοιαζε σαν να έπεσε από τον ουρανό». Οι συνήγοροι της θα κάνουν έφεση.