Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
Log in
A+ A A-

Σάλος για την δεύτερη ερωμένη του Μπιλ Κλίντον

  • Written by 

Σάλο έχει προκαλέσει τα τελευταία εικοσιτετραώρα η αποκάλυψη για την μυστηριώδη ξανθιά πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον μετά από δημοσίευμα της New York Post.

Εκτός από το Μόνικα Λεβίνσκι, ο Μπιλ Κλίντον κατά τη διάρκεια της προεδρικής του θητείας είχε και άλλη ερωμένη την οποία μάλιστα έβαζε μέσα στο Λευκό Οίκο κάθε φορά που έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία και έλειπε η σύζυγος του. Αυτά αποκαλύπτει ο Ρόναλντ Κέσλερ, συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο «Αγνωστες λεπτομέρειες από την μυστική ζωή της Πρώτης Οικογένειας» καθώς όπως ισχυρίζεται, ο πρώην πρόεδρος, είχε ερωτικές συνευρέσεις με μία προκλητική ξανθιά κυρία, που στους κύκλους των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου είχε την κωδική ονομασία: "Energizer ή Η Βόμβα.

Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου και τμήματά του προδημοσιεύει η εφημερίδα "New York Post", ο Κέσλερ αποκαλύπτει ότι όταν απουσίαζε η Χίλαρι, είχαν δοθεί στους φρουρούς οδηγίες να την αφήνουν να περνά χωρίς να της κάνουν ερωτήσεις. Ο συγγραφέας του βιβλίου μάλιστα αναφέρει μια εντολή ενός υπεύθυνου προς έναν καινούριο μυστικό αστυνομικό του Κλίντον: «Δεν την σταματάτε, δεν την πλησιάζετε, απλά την αφήνετε να περάσει».