Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Πενσυλβάνια: Σκοτώθηκε Ελληνοαμερικανός οδηγός φορτηγού - Η τραγική ιστορία του

  • Written by 

Συγκλονίζει την ελληνική κοινότητα της Πενσυλβάνια ο θάνατος ενός 46χρονου ομογενή οδηγού φορτηγού σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο οποίος, σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον, κλήθηκε να εργαστεί ως επαγγελματίας οδηγός χωρίς προηγούμενη εμπειρία, εν μέσω σοβαρών οικογενειανών προβλημάτων.  Διαβάστε για το δράμα πίσω από το τραγικό συμβάν.


Του Πέτρου Κασφίκη

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης Έλληνας ομογενής οδηγός νταλίκας, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην συμβολή των αυτοκινητόδρομων 22 και 33 που βρίσκονται κοντά στην πόλη Βηθλεέμ της Πενσυλβάνια.

Πρόκειται για τον 46χρονό Παναγιώτη (Peter) Σκυριώτη, πατέρα δύο ανηλικών παιδιών.

for1

Το New Greek TV επικοινώνησε με έναν από τους στενούς συγγενείς του εκλιπόντος, ο οποίος προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, και έμαθε την ιστορία του άτυχου Παναγιώτη.

Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο συγγενή, το ατύχημα είναι πολύ πιθανόν να προέκυψε εξαιτίας της απειρίας του Παναγιώτη, καθώς ο ομογενής είχε ξεκινήσει να εργάζεται ως οδηγός φορτηγού για την μεταφορά οικοδομικών υλικών μόλις πριν από έναν χρόνο.

for2

Ήταν μια δουλειά την οποία ποτέ δεν αγάπησε, καθώς ο Παναγίωτης από μικρός είχε άλλου είδους όνειρα. Μεγάλωσε ανάμεσα σε Greek menus και ελληνικούς μεζέδες μέσα στο ντίνερ του θείου του, όπου έμαθε να αγαπάει τα φρέσκα υλικά και την μαγειρική.

Μπορεί η μικρή επιχείρηση του θείου του να μην άφηνε μεγάλα περιθώρια για γευστικούς πειραματισμούς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Παναγίωτη να κυνηγήσει το όνειρο του να γίνει chef σε ένα κάλο εστιατόριο. Πήγε λοιπόν και έκανε σπουδές στην μαγειρική.

Ο μικρές όμως αγροτικές κοινωνίες της Πενσυλβάνια δεν είναι ο πιο υποσχόμενος τόπος για καριέρα στον χώρο της εκλεκτής γαστρονομίας. Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Παναγιώτης επέστρεψε στο εστιατόριο του θείου του, όπου εργάστηκε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

for4

Όταν οικονομικές δυσκολίες οδήγησαν τον θείο του να πουλήσει το ντίνερ, ο Παναγίωτης αναγκάστηκε να δουλέψει ως οδήγος για να υποστηρίξει την οικογένεια και τα τρία ανήλικα παιδεία του.

Στο διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στο κλείσιμο της οικογενειακής επιχείρισης και στο τραγικό ατύχημα, ο Παναγιώτης έχασε την κόρη του από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η απώλεια του μεγαλύτερου παιδίου της οικογένειας προκάλεσε ψυχολογική συντριβή στην σύζυγό του, γεγονός που οδήγησε το ζευγάρι στον πρόσφατο χωρισμό του.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τους τελευταίους τρεις μήνες ο Παναγιώτης να δουλεύει και να μεγαλώνει μόνος του τον 16χρονο γιο και την 14χρονη κόρη του.

Την Τετάρτη όμως ο Παναγιώτης δεν άφησε πίσω μόνο τα δύο του παιδιά αλλά και την 80χρονη μητέρα του, η οποία μέσα σε ένα χρόνο είδε να φεύγουν από κοντά η εγγονή και ο γιος της.

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας θα γραφτεί την ερχόμενη Δευτέρα όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Παναγιώτη στο Μοναστήρι της Θείας Πρόνοιας στην περιοχή White Have της Πενσυλβάνια.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο μοναστήρι και όχι στο κοιμητήριο κάποιας άλλης εκκλησίας, κατόπιν επιθυμίας του αδελφού του Παναγιώτη, ο οποίος είναι μοναχός στο ελληνορθόδοξο μοναστήρι της Αριζόνας.