Log in
A+ A A-

August 2014

Μουντομπάσκετ: Βγήκε η "υποχρέωση" κόντρα στις Φιλιππίνες (82-70)

Παρότι είχε χαμηλά ποσοστά ευστοχίας και κάποια νεκρά διαστήματα, η Εθνική δεν κινδύνευσε σχεδόν ποτέ από τις Φιλιππίνες, παίρνοντας τη νίκη με 82-70 και αναμένοντας το Πουέρτο Ρίκο την Δευτέρα για να κάνει το 3/3.

Αμφίπολη: Νέα στοιχεία στο φως

Συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες στον λόφο Καστά, στην Αμφίπολη, από την ΚΗ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, με το Υπουργείο Πολιτισμού να δίνει στην δημοσιότητα φωτογραφίες και περαιτέρω στοιχεία για την πορεία της διαδικασίας.

Πρωτιά Μέρκελ στις εκλογές της Σαξονίας

Η άνετη είσοδος στην τοπική Βουλή του αντιευρωπαϊκού Κόμματος "Εναλλακτική για την Γερμανία" (AfD) αλλά και η άνετη πλειοψηφία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) της Άνγκελα Μέρκελ (39,8%), είναι τα βασικότερα στοιχεία της εκλογικής αναμέτρησης στην Σαξονία (πρώην Γερμανική Λαϊκή Δημοκρατία).

Σούπερ Λίγκα: Ολική επαναφορά για Παναθηναϊκό

Απίστευτη εξέλιξη στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου ο Πανιώνιος, κόντρα στην ροή του αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 85' με τον Μπουμάλ, όμως ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε, ισοφάρισε στο 90' (Ατζανγκούν) και πήρε τελικά τη νίκη χάρη σε γκολ του Πέτριτς στο 93'.

Ιράκ: Λύθηκε η πολιορκία στην πόλη Αμερλί

Αποφασιστική νίκη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους πέτυχαν οι δυνάμεις του Ιρακινού Στρατού, λύνοντας την πολιορκία της πόλης Αμερλί, που είχε περικυκλωθεί εδώ και δυο μήνες από τους τζιχαντιστές, οι οποίοι στόχευαν σε μαζική εξόντωση του πληθυσμού.

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Μήτρογλου - Έρχεται ο Μιλιβόγιεβιτς - Στην Ρόμα ο Χολέμπας

Η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου με την μορφή δανεισμού, η μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας στην Ρόμα και η σχεδόν σίγουρη απόκτηση του Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ, κλείνουν το ρόστερ του Ολυμπιακού για την φετινή σεζόν.

Μήνυμα Πούτιν για το πολιτικό στάτους της Ουκρανίας

Σε διαπραγματεύσεις για "τον καθορισμό πολιτικού στάτους της νοτιοανατολικής Ουκρανίας" κάλεσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, απαντώντας στο τελεσίγραφο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για νέες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, για την κλιμάκωση της εμπλοκής της στην Ουκρανική κρίση..

Η ΕΛΣΤΑΤ για τον ελληνικό εμπορικό στόλο

Μειωμένη κατά 2% καταγράφηκε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιούνιο του 2014 σε σχέση με τα επίσημα στοιχεία του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ. Παράλληλα, όμως αναφέρεται, σε απόλυτους αριθμούς, τα παραπάνω ποσοστά αντιστοιχούν σε 1877 πλοία.

Subscribe to this RSS feed