Από τον Πόντο κατάγεται ο νέος δήμαρχος της Πόλης!
- Written by E.Tsiliopoulos
Αέρα… ελληνικό έχει πλέον η Δημαρχεία της Κωνσταντινούπολης, αφού ο νικητής των εκλογών έχει γεννηθεί στην Τραπεζούντα! Ο νέος Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου που επικράτησε με μικρή διαφορά του Μπιναλί Γιλντιρίμ, είναι γεννημένος στον Πόντο και φαίνεται να τιμά την καταγωγή του!
Αυτό αποδεικνύεται από το ότι είναι ελληνόφωνος, μιας και γνωρίζει ποντιακά, αλλά και από το ότι γνωρίζει ποντιακούς χορούς, κάτι οποίο… φροντίζει να δείχνει.
Αυτό έκανε και σε μια επίσκεψη στα Γιαννιτσά το 2016, όπου συμμετείχε σε γλέντι και χόρεψε με την ψυχή του, ποστάροντας μάλιστα και βίντεο στο facebook, γράφοντας «χορός με Έλληνες φίλους στα Γιαννιτσά».
Tagged under
Latest from E.Tsiliopoulos
- Columbia U: Greek researcher Eliza Konofagou paves the way for treating Alzheimer's with ultrasound
- Signature for hydrocarbon exploration in the marine plots south of Crete and the Peloponnese
- Inaugural Brunswick Greek Festival attended by thousands
- Kikilias-Ito: Greece and Japan open new horizons in maritime and technological cooperation
- Queues in Thessaloniki for a Lex hat
