Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Βουλευτής σε κύκλωμα πορνείας στο γραφείο του

  • Written by 

Mία απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοςιότητας στο Κοινοβούλιο του Μεξικού, καθώς όπως αποκαλύφθηκε ο γνωστός βουλευτής Κουατεμόκ Γκουτιέρες, 46 ετών, διατηρούσε κύκλωμα πορνείας μέσα στο γραφείο του. Ο Γκουτιέρες μέχρι πριν από λίγες μέρες βουλευτής με το κυβερνών Θεσμικό Κόμμα της Επανάστασης (PRI), αλλά και επικεφαλής της παράταξής του στην Πόλη του Μεξικού με αγγελίες έψαχνε κορίτσια για να δουλέψουν ως γραμματείς του, όμως ουσιαστικά τις πλήρωνε από κρατικά κονδύλια για να τις χρησιμοποιεί για τις ερωτικές του ορέξεις.

Τις κοπέλες τις χρησιμοποιούσε ως πόρνες, αφού πληρούσαν τα κριτήρια επιλογής καθώς η αγγελία έγραφε χαρακτηριστικά!
«Ζητείται γυναικείο προσωπικό για εργασία σε κυβερνητικό γραφείο, ηλικίας 18 – 32 ετών, με διαθεσιμότητα στο ωράριο».
Το σκάνδαλο βγήκε στη φόρα όταν μια δημοσιογράφος, η οποία είχε βάλει κρυφά μικρόφωνο, εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενη για τη θέση στο γραφείο, σύμφωνα με την αγγελία που είχε διαβάσει. Η δημοσιογράφος ειδοποιήθηκε να πάει στην συνέντευξη για την δουλειά με ψηλοτάκουνα παπούτσια και μια αλλαξιά φορέματα. Στο γραφείο την υποδέχτηκε μια γραμματέας η οποία της εξήγησε ότι στα καθήκοντά της θα συμπεριλαμβάνεται «το σεξ με τον βουλευτή, κολπικό ή στοματικό».
«Ολα είναι ψέμματα πέρα για πέρα» απαντά ο Κουατέμοκ Γκουτιέρες, ο οποίος κατηγορεί το αριστερό κόμμα PRD, την κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη μεξικανική πρωτεύουσα, ότι έχει στήσει σκευωρία εναντίον του. Εχει, ωστόσο, βεβαρημένο παρελθόν. Το 2003, είχαν βγει δημοσιεύματα στον Τύπο που τον ήθελαν να διατηρεί αντίστοιχο κύκλωμα με «γραμματείς» τις οποίες πλήρωνε από 500 ως 900 ευρώ για να του κάνουν παρέα τα βράδια.-