Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Στο εκτελεστικό απόσπασμα οι εργολάβοι κτιρίου που κατέρρευσε στη Β. Κορέα

  • Written by 

Στο εκτελεστικό απόσπασμα έστειλε ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας αρχιτέκτονες και μηχανικούς του κτιρίου που κατέρρευσε, όπου έχασαν τη ζωή τους πάνω από 500 άτομα.Στο εκτελεστικό απόσπασμα έστειλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς που ευθύνονται για την κατάρρευση κτιρίου όπου έχασαν τη ζωή τους πάνω από 500 άτομα.

 

Συνολικά εκτελέστηκαν τέσσερα άτομα που ήταν οι βασικοί αρχιτέκτονες και μηχανικοί του κτιρίου, ενώ μια γυναίκα υπεύθυνη του έργου στάλθηκε σε στρατόπεδο αιχμαλώτων.
Συνολικά εκτελέστηκαν τέσσερα άτομα που ήταν οι βασικοί αρχιτέκτονες και μηχανικοί του κτιρίου, ενώ μια γυναίκα υπεύθυνη του έργου στάλθηκε σε στρατόπεδο αιχμαλώτων.

Τις πληροφορίες αυτές αναφέρει η ιαπωνική εφημερίδα Tokyo Shimbun.

Στην κατάρρευση του πολυόροφου κτιρίου (23 ορόφων) υπολογίζεται ότι έχασαν τη ζωή τους συνολικά 500 άτομα, μεταξύ των οποίων υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της αστυνομίας, γεγονός στο οποίο μάλλον οφείλεται η τόσο οργή του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Τα αίτια της κατάρρευσης που έγινε την περασμένη εβδομάδα ήταν κακοτεχνίες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ενώ ο Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται να μην μπορούσε να κοιμηθεί μετά από την τραγωδία αυτή.

Η ιαπωνική εφημερίδα αναφέρει ότι αν και η ακριβής αιτία του ατυχήματος παραμένει ασαφής, μάλλον οφείλεται στην πρόχειρη κατασκευή καθώς πιστεύεται ότι οι εργοδηγοί και εργάτες έκλεβαν χάλυβα και τσιμέντο για να τα πουλήσουν στη μαύρη αγορά.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται να μην μπορούσε να κοιμηθεί μετά από την τραγωδία αυτή.
Το κτίριο επρόκειτο να στεγάσει μεγάλο αριθμό από επίλεκτα μέλη του Εργατικού Κόμματος και παρόλο που δεν είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή του, είχε ξεκινήσει να κατοικείται από τα τέλη Νοεμβρίου, καθώς το μόνο που υπολειπόταν ήταν κάποιες εσωτερικές εργασίες. Τουλάχιστον 92 οικογένειες ζούσαν στο συγκρότημα διαμερισμάτων όταν αυτό κατέρρευσε.

πηγη toc