Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

To ντοκυμανταίρ ΠΟΡΤΑ 13 στο Λονδίνο

  • Written by 

'ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ 13 ΣΤΟ Η. ΒΑΣΙΛΕΙΟ"

Σε δύο προβολές στο Ηellenic Center, είχαν την ευκαιρία οι πολίτες του Λονδίνου να παρακολουθήσουν το πολυσυζητημένο τεκμηριογράφημα "Χτυπούν την πόρτα 13.Οι προβολές πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 5 Απριλίου, υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Γρηγορίου,του τηλεοπτικού οργανισμού Ellopia Media Group, και φιλοξενήθηκαν στο Θέατρο του Hellenic Center του Λονδίνου.

 

Εκπρόσωποι του κλήρου, του διπλωματικού χώρου, ακαδημαϊκοί δημοσιογράφοι και σκηνοθέτες ήταν μεταξύ των θεατών, Ελληνες και Αγγλοι.
Με το τέλος του τεκμηριογραφήματος όπως συνέβει και στις προβολές σε Κύπρο και Ελλάδα, ο κόσμος συγκλονισμένος και κυρίως προβληματισμένος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την σκηνοθέτιδα/δημοσιογράφο Αθηνά Κρικέλη αλλά και τα δύο παιδιά του Πλοιάρχου Ιωαννίδη, Κυριακή και Νικόλα. Τις προβολές προλόγησε ο Νικόλας Ιωαννίδης.
Την μνήμη των νεκρών τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Μ. Βρεττανία κ. Ευριπίδης Ευρυβιάδης, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων, ο βουλευτής κ. Δημήτρης Συλλούρης, ο πρόεδρος της ΠΟΜΑΚ Ανδρέας Παπαευριπίδης (Ηνωμένο Βασίλειο), η κ. Φανουλα Αργυρού Ερευνήτρια Δημοσιογράφος, η κα Μεμα Λεβέντη, πρώην πρέσβειρα της ΟΥΝΕΣΚΟ, ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ στο Η. Βασίλειο, ο κ. Καραολής Πρόεδρος Greek Cypriot Brotherhood, o πρόεδρος και μέλη του ΜΕΤΩΠΟΥ, Κυπρίων Φοιτητών Η.Βασιλείου
η πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ελληνικού Κέντρου κα Σόφη Κυδωνιέως, εκπρόσωποι της Ελληνοκυπριακής Αδελφότητας Η.Βασιλίου και αντιπροσωπεία ακαδημαϊκών προσωπικοτήτων του Η. Βασιλείου.