Log in
A+ A A-

Αισιοδοξία για το «Αγιά-Σοφιά»

Αισιοδοξία επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την εκδίκαση των δύο προσφυγών, από Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και των «17 πολιτών» κατά της Αγιάς-Σοφιάς. Υπέρ της «Ένωσης το ΥΠΕΚΑ, που τάχθηκε κατά των δύο προσφυγών!

Αισιόδοξοι αποχώρησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από το ΣτΕ, όπου εκδικάστηκαν το πρωί της Παρασκευής οι δύο προσφυγές κατά του νέου γηπέδου. Τόσο αυτή των «17 πολιτών», όσο και αυτή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, παρότι είχαν διαφορετικούς αριθμούς αποφασίστηκαν να εκδικαστούν ως μία υπόθεση από την Ολομέλεια. Ολοκληρώθηκε λίγο μετά από τις 12:00 στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η εκδίκαση των προσφυγών του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και 17 πολιτών κατά της κατασκευής γηπέδου της ΑΕΚ στην ιδιόκτητη έκταση του σωματείου στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Το ΣτΕ έδωσε προθεσμία 12 ημερών σε όλες τις πλευρές προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματά τους και μετά από το πέρας του εν λόγω χρονικού διαστήματος αναμένεται να ληφθεί και η απόφαση για την κατασκευή ή μη του νέου γηπέδου της "Ένωσης".