Log in
A+ A A-

Εκνευρισμός στην ΑΕΚ για παράταση

Εμφανής είναι πλέον ο εκνευρισμός που επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την παράταση 45 ημερών για δημόσια διαβούλευση της περιβαλλοντικής μελέτης της «Αγιάς Σοφιάς» και πλέον ελπίζουν σε ακύρωση ή μετατροπή του άρθρου.

Οι άνθρωποι της Ένωσης είναι έξαλλοι με την απόφαση της Γενικής Γραμματέας του ΥΠΑΠΕΝ, δύο μέρες πριν τις εκλογές, σύμφωνα με την οποία, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας έχει περιθώριο άλλες 45 ημέρες για δημόσια διαβούλευση για την περιβαλλοντική μελέτη του νέου «σπιτιού» του «Δικέφαλου».

Όπως αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι», η Δημοτική Αρχή είχε όλο τον χρόνο, προκειμένου να εξετάσει τις μελέτες, ωστόσο, προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και για τον λόγο αυτό ζήτησε την παράταση, την οποία και έλαβε. Στην ΑΕΚ σέβονται απόλυτα την απόφαση του Υπουργείου, ωστόσο, από την στιγμή που δεν αποτελεί άρθρο του συντάγματος, θεωρούν πως νεότερη απόφαση, από τον νέο Υπουργό ή τον Γενική Γραμματέα που θα οριστεί από τη νέα Κυβέρνηση, μπορεί να ακυρωθεί ή να μετατραπεί και να δοθεί μία λύση που δεν θα καθυστερήσει τις εργασίες για ένα ακόμα δίμηνο.