Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Μεγάλες νίκες για Μπάγερν και Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Ληγκ

  • Written by 

'Αρσεναλ - Μπάγιερν Μονάχου 0-2

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η Μπάγερν πέρασε από το «Emirates» κερδίζοντας με 0-2. Οι Βαυαροί, με τα γκολ του Τόνι Κρόος (54') και του Τόμας Μίλερ στο 88' πήραν μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Ληγκ.

Η Άρσεναλ έχασε πέναλτυ στο 8ο λεπτό με τον Εζίλ ενώ στο 40 αποβλήθηκε ο Σέρνι, αφήνοντας τους Λονδρέζους με 10 παίκτες. Ο Ρομπέν έχασε πέναλτυ για την Μπάγερν στο 40ο, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Το 2ο ημίχρονο πάντως πραγματικά ανήκει στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Σέζνι, Σανιά, Μερτερσάκερ, Κονσιελνί, Γκίμπς (31' Μονρεάλ), Φλαμινί, Γουίλσιρ, Καθόρλα (39' Φαμπιάνσκι), Οζίλ, Τσάμπερλαιν (74΄Ροζίτσκι), Σανόγκο
Μπάγερν (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ (46' Ραφίνια),Λαμ, Αλκάνταρα (79' Πιζάρο), Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Γκέτσε, Αλάμπα, Κροος, Μάντζουκιτς (65' Μίλερ)

Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μίλαν είχε τα δοκάρια και η Ατλέτικο Μαδρίτης το γκολ με τον Ντιέγκο Κόστα. Οι Ιταλοί ήταν πολύ καλοί όμως επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και έτσι οι Ισπανοί έφυγαν με ένα τεράστιο διπλό από το Μιλάνο.
Μίλαν (Κλάρενς Ζέεντορφ): Αμπιάτι, Ντε Σίλιο (26' Αμπάτε), Μπονέρα, Ραμί, Εμάνουελσον, Ντε Γιονγκ, Εσιέν, Πόλι (85' Κονστάντ), Κακά, Τααράμπ, Μπαλοτέλι (78' Πατσίνι).
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ινσούα, Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Κόκε, Τουράν (74' Κριστιάν Ροδρίγες), Ραούλ Γκαρθία (80' Αντριάν), Ντιέγο Κόστα.