Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-0 και προκρίθηκε στον τελικό

  • Written by 

Σε έναν αγώνα που περισσότερο παρέπεμπε σε πολεμική σύρραξη παρά σε ποδοσφαιρικό ματς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στος 26 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

 Το χρυσό γκολ της νίκης του Δικεφάλου του Βορρά, πέτυχε με κεφαλιά ο Αθανασιάδης. ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει κατά μία ώρα και 15 λεπτά λόγω καπνογόνων και βεγγαλικών, ενώ στον πάγκο του Ολυμπιακού εκτοξεύτηκαν και ψάρια!!! Το κλίμα και εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν επίσης εκρηκτικό, καθώς ο μανιάτης, ο Νάτχο και ο κατσουράνης αποβλήθηκαν και οι συμπλοκές παικτών ήταν διαρκής εικόνα για όσους είδαν τον αγώνα.  Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο τελικό.  

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας(76' Λίνο), Κατσουράνης(67' Λάζαρ), Κάτσε, Νάτχο, Σαλπιγγίδης Αθανασιάδης, Στοχ.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μαρκάνο, Μανωλάς, Σαλίνο(70'Μασάντο), Μπονγκ, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ(70' Σαβιόλα), Ντομίνγκεζ, Βαλντέζ.