Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Deutschland uber alles! Η Γερμανία διέλυσε την Πορτογαλία με 4-0

  • Written by 

Η Γερμανία με το καλημέρα στο Μουντιάλ απέδειξε ότι είναι από τα μεγάλα φαβορί καθώς μετέτρεψε το ντέρμπυ με την Πορτογαλία σε παράσταση για έναν ρόλο. Τα «πάντσερ» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίλλερ, ο οποίος έκανε χατ τρικ, έκαναν έναν υγιεινό περίπατο απέναντι σε μία ιομάδα χωρίς αρχή και τέλος.

  Στο 32ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Πέπε με χτύπημα εκτός φάσης είδε την  απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας τους Πορτογάλους με 10 παίκτες. Η συνέχεια ήταν απλά διαδικαστικού χαρακτήρα και το τελικό 4-0 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.   Ανησυχία στα στρατόπεδα και των δύο ομάδων καθώς τρεις παίκτες αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών. Για την ομάδα του Μπέτο, οι Κοεντράο και Αλμέιδα, ενώ για του Λεβ ο Χούμελς.

 

Οι συνθέσεις:

Γερμανία (Χόακιμ Λεβ): Νόιερ, Χέβεντες, Χούμελς (73' Μουστάφι), Μερτεζάκερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Κεντίρα, Γκέτσε, Εζίλ (62' Σίρλε), Κρόος, Μίλερ (82' Ποντόλσκι)

Στον πάγκο: Τσίλερ, Γκροσγκρόιτς, Γκίντερ, Σβαϊνστάιγκερ, Κλόζε, Ντράξλερ, Ντουρμ, Βάιντενφελερ, Κράμερ

Πορτογαλία (Πάουλο Μπέντο): Ρουί Πατρίσιο, Κοεντράο (65' Αλμέιδα), Μπρούνο Άλβες, Πέπε, Περέιρα, Βελόσο (46' Κόστα), Μεϊρέλες, Μουτίνιο, Νάνι, Ρονάλντο, Αλμέιδα (28' Έντερ)

Στον πάγκο: Εδουάρδο, Γουίλιαμ, Βιεϊρίνια, Νέτο, Σίλβα, Βαρέλα, Αμορίμ, Μπέτο, Πόστιγκα

Διαιτητής: Μ. Μάζιτς