Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Διθύραμβοι των ΜΜΕ για την ελληνική έξοδο στις αγορές

  • Written by 

Mε διθυράμβους υποδέχτηκαν τα ΜΜΕ αλλά και οι τεχνοκράτες ανά τον κόσμο την είδηση της εξόδου της Ελλάδος στις αγορές μέσω του Ομολόγου, καθώς η ζήτηση ήταν εντυπωσιακά μεγαλύτερη από τον αρχικό στόχο των 2,5 δισ. ευρώ που είχε καθοριστεί από την κυβέρνηση.

Την ικανοποίησή του για την "επιτυχημένη επιστροφή της Ελλάδας στις χρηματοπιστωτικές αγορές" εξέφρασε  ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, με ανακοίνωση που εξέδωσε από τις Βρυξέλλες, ενώ σε παρόμοια συχνότητα κινούνται οι ανακοινώσεις του υποψηφίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καθώς και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ζοζέφ Ντολ.

"Αποχαιρετισμός στο Grexit", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος άρθρου που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Wall Street Journal, και το οποίο περιγράφει με ιδιαίτερα θετικές αναφορές την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές.

Με ιδιαίτερα θετικό τρόπο αναφέρεται στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και η Goldman Sachs, που ήταν άλλωστε και εκ των αναδόχων της έκδοσης πενταετούς ομολόγου.οικονομίας

Αλλαγή σελίδας για το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας σηματοδοτεί η έκδοση πενταετούς ομολόγου, σημειώνει η Alpha Bank στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων.