Πρόωρες εκλογές οδηγούν τη χώρα εκτός ευρώ
- Written by E.Tsiliopoulos
Παρέμβαση του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στη σκιά του ρευστού πολιτικού σκηνικού και λίγη ώρα μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, κατά την οποία ζήτησε να βρεθεί συναινετική λύση.
«Πρόωρες εκλογές που θα οφείλονταν στην αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα οδηγήσουν τη χώρα σε περιπέτεια, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθούμε εκτός της ζώνης του ευρώ», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο, και ζήτησε να εξευρεθούν ευρύτερες κατά το δυνατόν συναινέσεις, καλώντας όλους να θέσουν το συμφέρον της χώρας υπεράνω προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος.
«Πρώτα εκλογές και μετά συναίνεση», ήταν η δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη.
Related items
-
Μητσοτάκης: Η Ευρώπη θα κλιμακώσει τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας
-
Μητσοτάκης-Αναστασιάδης: Κοινοί χειρισμοί για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες
-
Αγωνάς δρόμου για την κατάθεση των πρώτων νομοσχεδίων
-
Η ψήφος των ομογενών στα πρώτα 10 νομοσχέδια της νέας κυβέρνησης
-
Μητσοτάκης: Να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece moves to become Southeast Europe’s first carbon storage hub
- Giannis Antetokounmpo says Heat provide best route to another NBA title
- Mitsotakis says under-15s should be banned from major social media platforms, warns of AI's "extreme" risks
- Marco Rubio made a reference to the murder of Vagia Nestora - "She was executed because her daughter dared to run for public office"
- Greek banks have liquidity ready to fuel economic growth