Log in
A+ A A-

«Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα»

Για ιστορική νίκη του λαού έκανε λόγο ο πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από τα Προπύλαια ενώ είπε ότι «δεν θα επιδιώξει ούτε ρήξη ούτε συνέχιση της υποταγής θα γίνει ανεκτή».

Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα....Η κυβέρνηση θα διαψεύσει όλες τις Κασσάνδρες, ούτε καταστροφική ρήξη αλλά ούτε συνέχιση της υποταγής”. Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού καθιστά την τρόικα παρελθόν για το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο» πρόσθεσε.

Αντώνης Σαμαράς: Παραδίδουμε τη χώρα εντός ευρώ. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου....Έγιναν αδικίες αλλά αποτρέψαμε τα χειρότερα..

Σταύρος θεοδωράκης: Κατορθώσαμε το ακατόρθωτο να είμαστε στη Βουλή με 16 βουλευτές» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκηςν προσθέτοντας χαρακτηριστικά  «Εμείς δεν θα σας προδώσουμε».

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Απατηλή» χαρακτήρισε ο γγ του ΚΚΕ  την ελπίδα ότι, η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ακολουθήσει φιλολαϊκή πολιτική. Η νέα σύνθεση της Βουλής αλλά και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί στις ίδιες ράγες του ευρωμονόδρομου των δεσμεύσεων στα μονοπώλια την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Πάνος Καμμένος: Οι επόμενες ημέρες είναι η αρχή ενός δύσκολου αλλά ελληνικού δρόμου.

Ευάγγελος Βενιζέλος: Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με ανοιχτό το θέμα της ηγεσίας - Για την 3η θέση της Χρυσής Αυγής ευθύνεται ο Γιώργος Παπανδρέου.