Log in
A+ A A-

Ο Κοντονής ενημέρωσε Τσίπρα για ποδόσφαιρο

Συνομιλία είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Σταύρο Κοντονή, για τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες και το ενδεχόμενο αναβολής των πρωταθλημάτων έγινε πριν από λίγο στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα γεγονότα, εκφράζοντας και τις θέσεις του για τη συνέχεια. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το προγραμματισμένο ραντεβού των δυο ανδρών για τις 14:40 δεν θα πραγματοποιηθεί, από τη στιγμή που τα είπαν, κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Το μεσημέρι, ο Σταύρος Κοντονής έχει συνάντηση στο γραφείο του, με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, τον πρόεδρο της Super League και τον αντίστοιχο της Football League, για να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις της Πολιτείας και τα μέτρα που θα παρθούν. Επιπλέον θα τους ζητήσει να του πουν το χρονικό διάστημα που χρειάζονται για να εφαρμόσουν τα συγκεκριμένα μέτρα, με παράλληλη διακοπή των πρωταθλημάτων. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν θα ισχύσει η διακοπή των τριών εβδομάδων που είχε κυκλοφορήσει, όλων των πρωταθλημάτων, αλλά η διακοπή θα κριθεί αποκλειστικά από το τι θα πράξουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και κατά πόσο θα εφαρμόσουν όσα τους ζητήσει ο Κοντονής.