Log in
A+ A A-

Γ. Καμίνης: Μας βοηθούν οι διώξεις για την Χρυσή Αυγή

Την ικανοποίησή του σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής εξέφρασε, από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.  Τι είπε για τα οικονομικά του Δήμου Αθηναίων και το μεταναστευτικό.

 

«Στον βαθμό που υπάρχει μια εγκληματική οργάνωση, η οποία έχει κάνει σημαία της τον διωγμό των μεταναστών και προβαίνει σε εγκληματικές πράξεις, φυσικά οι πρόσφατες εξελίξεις βοηθάνε το έργο μας και τις στηρίζουμε".  Με αυτά τα λόγια, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έδωσε το στίγμα του για το πώς αντιμετωπίζει τις ποινικές διώξεις και τις συλλήψεις ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.

"Εμείς πρώτοι στον δήμο σταθήκαμε με πάρα πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές. Οπότε, ότι γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση, πάντοτε στο πλαίσιο της νομιμότητας, από το Δήμο θα χαιρετίζεται", τόνισε ο κ. Καμίνης.

Ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος μίλησε στον ΟΗΕ στο πλαίσιο του Υψηλού Επιπέδου Διαλόγου για την Παγκόσμια Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, αναφέρθηκε γενικότερα στο μεταναστευτικό, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τα οικονομικά του Δήμου Αθηναίων θα αρχίσουν να μπαίνουν σε τροχιά ανάκαμψης.

"Τα δύσκολα δεν έχουν ξεπεραστεί. Τώρα, γίνεται μία, κάποια στροφή. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε, ίσως, στην αρχή του να αρχίζουμε να τα ξεπερνάμε.  Να δούμε πως θα πάει με το οικονομικό πλεόνασμα στο τέλος του χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει τόσες πολλές θυσίες από τον ελληνικό λαό ώστε δεν υπάρχει άλλη διέξοδος που να τον ανακουφίσουμε. Και η αρχή πρέπει να γίνει τώρα", κατέληξε ο Δήμαρχος Αθηναίων.