Log in
A+ A A-

Norman Atlantic: Νεκρός ο Έλληνας επιβάτης Γιώργος Δούλης - Σώθηκε η σύζυγός του

Θρήνος για τον Γεώργιο Δούλη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά που ξέσπασε εν πλω στο πλοίο Norman Atlantic.  Σώθηκε η σύζυγός του.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άτυχος άνδρας είχε εγκλωβιστεί στην γλίστρα διάσωσης, μαζί με την σύζυγό του, Θεοδώρα.  Αμφότεροι βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση και, παρά τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων, ο Θεόδωρος Δούλης δεν τα κατάφερε.  Αντίθετα, η Θεοδώρα Δούλη διεσώθη και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Πρίντεζι.

"Επιβεβαιώθηκε από το αρμόδιο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Ιταλίας (RCC ROMA) η ανάσυρση νεκρού ανδρός από τη γλίστρα διάσωσης επιβατών του κινδυνεύοντος πλοίου Norman Atlantic. Από την ταυτοποίηση των στοιχείων προέκυψε ότι, σύμφωνα με τη λίστα επιβατών που προώθησε η εταιρεία του πλοίου, πρόκειται για τον ελληνικής υπηκοότητας Δούλη Γεώργιο. Από την ίδια γλίστρα, διεσώθη η γυναίκα η οποία είχε επίσης εγκλωβιστεί, με στοιχεία Δούλη Θεοδώρα και μεταφέρθηκε ασφαλώς με σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής στο Πρίντεζι της Ιταλίας", ανέφερε η ανακοίνωση του Λιμενικού.

Παράλληλα, δυο ακόμη άτομα μεταφέρθηκαν σε Ιταλικά νοσοκομεία, εκ των οποίων ο πρώτος είναι στρατιώτης και ο δεύτερος επιβάτης.  Σύμφωνα με τις Αρχές, ο στρατιώτης ήταν μέλος των σωστικών συνεργείων και αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την διάρκεια της επιχείρησης.