Log in
A+ A A-

Συνελήφθη η Αγγελική Σπυροπούλου

Συνελήφθη το πρωί στη Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Χρ. Ξηρού, η καταζητούμενη 22χρονη φοιτήτρια Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία φέρεται ως βασική συνεργάτιδα του Χριστόδουλου Ξηρού και ως συνδετικός κρίκος του ίδιου με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η Σπυροπούλου οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών. Εν τω μεταξύ, η μητέρα των αδελφών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, οι οποίοι είναι έγκλειστοι των φυλακών ως βασικά μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» συνελήφθη πριν από λίγη ώρα στα δικαστήρια κατηγορούμενη για υπόθαλψη της 22χρονης φοιτήτριας Αγγελικής Σπυροπούλου.

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή, αρμόδιο για υποθέσεις τρομοκρατίας, ο 32χρονος που συνελήφθη το Σάββατο για την υπόθεση Ξηρού. Ο 32χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση.

Την ίδια ημέρα ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί και η 36χρονη που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, μετέφερε μηνύματα των έγκλειστων για συμμετοχή στην Οργάνωση "Συνομωσία πυρήνων της Φωτιάς" σε ελεύθερους συνεργούς τους.