Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Aποφυλάκιση Μιχαλολιάκου - Παππά εισηγούνται οι εισαγγελείς

Την αποφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και του υπαρχηγού του, Χρήστου Παππά με περιοριστικούς όρους λόγω παρέλευσης του 18μηνου στις 29 Μαρτίου εισηγούνται στο δικαστικό συμβούλιο οι αρμόδιοι εισαγγελείς.

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας κος Προβατάρης προτείνει για τον Νίκο Μιχαλολιάκο την καταβολή χρηματικής εγγύησης 125.000 ευρώ και διατήρηση των όρων του παραπεμπτικού βουλεύματος για την ΧΑ, το οποίο προβλέπει κράτηση κατ´ οίκον λόγω δεύτερου εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του για διακεκριμένη οπλοκατοχή και για το οποίο αργεί ακόμα η εκπνοή του 18μηνου.

Για τον «υπαρχηγό» της Οργάνωσης, Χρήστο Παππά, ο εισαγγελέας Δημ. Ασπρογέρακας προτείνει να του επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου απὀ τη χώρα, της παράδοσης του διαβατηρίου του, της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του Νομού Αττικής, της απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα, κι ακόμα , εμφάνιση του στο αστυνομικό τμήμα 3 φορές τον μήνα και διανυκτέρευση στην οικία του.

Τον τελευταίο λόγο βέβαια για τους περιοριστικούς όρους που θα επιβληθούν στους δυο κατηγορούμενους για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης θα τον έχει το τριμελές δικαστικό συμβούλιο εφετών που αναμένεται να εκδώσει σχετικό βούλευμα.

thetoc.gr