Μόνο12 δεν πήραν αυτοκίνητο
- Written by E.Tsiliopoulos
Λίγοι ήταν, τελικά, οι βουλευτές που άκουσαν τις παραινέσεις του Πρωθυπουργού να μην κάνουν χρήση του προνομίου για την απόκτηση βουλευτικού ΙΧ.
Κατά τη χθεσινή κλήρωση, από τους 135 νεοεκλεγέντες βουλευτές 12 δεν πήραν αυτοκίνητο, εκ των οποίων πέντε είναι του ΣΥΡΙΖΑ. Από τη ΝΔ, αυτοκίνητο αρνήθηκε να πάρουν ο Γιώργος Κουμουτσάκος και η Όλγα Κεφαλογιάννη, από το Ποτάμι δεν πήραν οι 5, μεταξύ αυτών και ο Σταύρος Θεοδωράκης και δύο από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ .
Να σημειωθεί πως οι υπόλοιποι 165 «παλαιοί» βουλευτές διατήρησαν τα ΙΧ που είχαν πάρει, εκτός από τον Πάνο Καμμένο και την Έλενα Κουντουρά που τα επέστρεψαν.
Tagged under
Latest from E.Tsiliopoulos
- Arrest of a 68-year-old in Komotini who had the title Vor V Zakone of the Russian mafia, pistol and grenade found
- Secret meeting of Greek and Turkish intelligence chiefs in Athens
- Mitsotakis backs Germany after Russia blamed for drone attack attempt on Leipzig Airport
- AFP report from Imbros & Tenedos: Hundreds of Greeks have returned, but the Greek presence remains fragile
- Kypseli Horror: Frozen Baby’s Death Investigated as Homicide