Ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Ακρόπολη
- Written by E.Tsiliopoulos
Από τον Ιούνιο και από τον χώρο της Ακρόπολης, θα εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο το οποίο μέχρι τέλος του έτους θα πρέπει να έχει επεκταθεί σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.
Αυτό ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Κανελλοπούλου.
Επίσης, απαντώντας ο κ. Ξυδάκης σε άλλη ερώτηση της βουλευτή της ΝΔ Φ. Αραμπατζή, έκανε γνωστό ότι η χρηματοδότηση της Αμφίπολης συνεχίζεται «οχι γι αυτήν καθεαυτήν την ανασκαφή, αλλά για άλλες σημαντικές εργασίες». Όπως ανέφερε ο αναπλ. υπουργός Πολιτισμού, η χρηματοδότηση θα αφορά την ανθρωπολογική ανάλυση των υλικών, τη συντήρηση των ευρημάτων και την αναστήλωση του μνημείου.
Tagged under
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece moves to become Southeast Europe’s first carbon storage hub
- Giannis Antetokounmpo says Heat provide best route to another NBA title
- Mitsotakis says under-15s should be banned from major social media platforms, warns of AI's "extreme" risks
- Marco Rubio made a reference to the murder of Vagia Nestora - "She was executed because her daughter dared to run for public office"
- Greek banks have liquidity ready to fuel economic growth