Log in
A+ A A-

Προειδοποίηση Καμμένου να μην υπάρξουν "προδότες" και "δοσίλογοι"

Ρητή προειδοποίηση προς τους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας να μη διαφοροποιηθούν από τη γραμμή του κόμματος στην σημερινή (Κυριακή) ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος, με σκληρή του δήλωση στο ΑΜΠΕ.

Αναφερόμενος στην πρόταση δυσπιστίας, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, και την οποία η ΑΝΕΛ θα επιψηφίσουν, ο κ. Καμμένος, άφησε να εννοηθεί, ότι στην περίπτωση που υπάρξουν διαφοροποιήσεις, θα υπάρξουν και διαγραφές.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν προδότες, δοσίλογοι και εξαγορασμένοι από την κυβέρνηση, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων» δήλωσε, αναφερόμενος στην αποψινή ψηφοφορία, και ερωτηθείς για το τι θα πράξει στην περίπτωση που διαφοροποιηθούν κάποιοι, απάντησε: «Αυτό που σας είπα, τα λέει όλα».

Σημειώνεται πως βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στο ΑΜΠΕ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα έπρεπε να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και να ερωτηθούν οι βουλευτές, πριν ληφθεί η απόφαση για την στάση του κόμματος στη Βουλή».

ΣΚΑΪ