Log in
A+ A A-

Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών μετά το πέρας των διερευνητικών εντολών ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης, μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη, απαντώντας σε "επίσημες διαρροές".

Είπε ότι είναι απαραίτηση η σύγκληση όχι μόνο για να συζητήσει το ενδεχόμενο να προκύψει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή αλλά και για να αποφασίσει για την υπηρεσιακή κυβέρνηση και εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία να ανατεθεί η εντολή στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.

Νωρίτερα, σε συνάντηση που είχε στη Βουλή ο κ. Λαφαζάνης με   τον Στάθη, τον γνωστό σκιτσογράφο, επισφράγισε τη συμμετοχή του  στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας. Ο κ. Λαφαζάνης είχε επίσης συναντήσεις με σιδηροδρομικούς, εκπροσώπους εργαζομένων σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, λιμάνια, πολιτική αεροπορία και τις επιτροπές ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ, και ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού.

«Η Λαϊκή Ενότητα-ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λαφαζάνης- αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις για να μπει τέλος στο κύμα των σαρωτικών ιδιωτικοποιήσεων, που έχει δρομολογήσει το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου».