Ποτάμι: Παραίτηση Θεοχάρη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου
- Written by E.Tsiliopoulos
Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού, υπέβαλε με επιστολή του στον Σταύρο Θεοδωράκη ο Χάρης Θεοχάρης, παραμένοντας πάντως βουλευτής του κόμματος.
Στην επιστολή ο κ. Θεοχάρης αφού συνεχάρη τον κ. Θεοδωράκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, επισημαίνει ότι στο συνέδριο δεν λήφθηκαν αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού.
«Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις», τονίζει στην επιστολή.
«Ελπίζω πάντα πως με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά. Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω βουλευτής του», καταλήγει.
Αναμενόμενη εξέλιξη χαρακτηρίζουν κύκλοι της Σεβαστουπόλεως την παραίτηση Θεοχάρη «Έτσι κι αλλιώς μετά το συνέδριο θα άλλαζαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι», σχολιάζουν οι ίδιες πηγές. Σύμφωνα με πληροφορίες νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Γιώργος Αμυράς.
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece moves to become Southeast Europe’s first carbon storage hub
- Giannis Antetokounmpo says Heat provide best route to another NBA title
- Mitsotakis says under-15s should be banned from major social media platforms, warns of AI's "extreme" risks
- Marco Rubio made a reference to the murder of Vagia Nestora - "She was executed because her daughter dared to run for public office"
- Greek banks have liquidity ready to fuel economic growth