Άμεση προτεραιότητα η εκκένωση της Ειδομένης
- Written by E.Tsiliopoulos
«Άμεση προτεραιότητα η εκκένωση της Ειδομένης» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, επαναλαμβάνοντας ότι επεισόδια σαν αυτά που έγιναν από τις αρχές της ΠΓΔΜ εναντίον απελπισμένων ανθρώπων ενέχουν σοβαρούς κινδύνους.
Όπως είπε, η κυβέρνηση ενημερώνει διαρκώς τους πρόσφυγες της Ειδομένης ότι ο διάδρομος των δυτικών βαλκανίων είναι κλειστός και τους καλεί να δεχθούν τη μεταφορά τους στις δομές φιλοξενίας και να μην πιστεύουν φήμες που διακινούνται ανεύθυνα από αγνώστους.
“Παρακολουθούμε στενά τη δράση τέτοιων ατόμων και εξετάζουμε αν χρειαστεί τη δυνατότητα άμεσης παρέμβασης”, πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη.
Tagged under
Latest from E.Tsiliopoulos
- Nea Makri: Three Turks arrested for shooting at car
- Women Forward Summit in Athens highlights equality, leadership and the future of work
- Greek-born casting director Cassandra Kulukundis makes Oscar history with first Best Casting award
- PSEKA demarche to Congress and White House for Turkish F-16s
- Former SYRIZA minister protests against war in Iran with portrait of Khamenei