Log in
A+ A A-

Διαμαρτυρία α λα "Game of Thrones" κατά της Κυβέρνησης (Video)

Με ένα... "Walk of Shame", εμπνευσμένο από το «Game of Thrones", διαμαρτυρήθηκε μια ομάδα νεαρών στην Πάτρα για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης.

Στο ρόλο της... Cersei ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, μια κορνίζα των οποίων συνοδεύει τους συμμετέχοντες.

Επικεφαλής της πορείας και ντυμένος με την ανάλογη ενδυμασία, ο πρώην Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάγκος Ραυτόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από το κόμμα μετά τα όσα ακολούθησαν το περσινό δημοψήφισμα.

Μεταξύ των «αμαρτημάτων» αναφέρονται τα νέα μέτρα, η κατάρρευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η αναξιοκρατία και άλλες παθογένειες της ελληνικής κρατικής μηχανής.

Ασφαλώς, η εικόνα με τους ντυμένους "α λα Game of Thrones" διαδηλωτές σε κοντράστ με τους αμέριμνους θαμώνες των καφετεριών, που αντικρίζουν αυτό το ασυνήθιστο σκηνικό στους πεζοδρόμους της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, έχει κάτι από... σουρεάλ.

"Επιλέξαμε να το κάνουμε κάπως έτσι, με μια δόση χιούμορ δηλαδή, προκειμένου να νοιώσει και ο πιο απαθής", σχολίασε ο Γιάγκος Ραυτόπουλος.

Πάντως, στα γυρίσματα του βίντεο επιστρατεύτηκε ακόμη και drone, κατόπιν μέριμνας του οπερατέρ Περικλή Παπανδρεόπουλου.